Black Friday 2021Black Friday 2021

De Italiaanse dochter – Soraya Lane

Heb jij de Italiaanse dochter al gelezen? Deze is namelijk nu super voordelig te downloaden op je digitale boekenplank en voor de Lucinda Riley fans onder ons een zekere aanrader. Het boek de Italiaanse dochter is het eerste deel van de 8-delige serie “De verloren dochters“. Dit deel draait om Lily, een jonge wijnmaker die de hele wereld over reist om bij verschillende familiebedrijven wijn te maken. Wanneer ze in Italië aankomt, krijgt deze reis een dubbele betekenis. Ze heeft namelijk net informatie ontvangen over het verleden van haar oma, een verleden dat haar naar Italië leidt. Samen met de wijnmaker Antonio gaat ze op onderzoek uit en ontdekt ze wat haar oma te maken heeft met het beroemde theater La Scala.

In het begin was ik wel enigszins terughoudend tijdens het lezen, zonder precies te weten waarom ik het in mijn hoofd steeds vergeleek met de boeken van Lucinda Riley. Maar al snel werd ik toch meegenomen in het verhaal en liet ik de zeven zussen serie los en begon ik gewoon te genieten van dit nieuwe verhaal. Soraya Lane hanteert een zeer prettige schrijfstijl en het boek is eigenlijk niet te vergelijken met de boeken van Lucinda Riley. Ik zou echt zeggen probeer het zelf uit, want zeker nu tijdens de zomervakantie kunnen een paar goedkope ebooks er zeker wel bij toch!

Heb jij het boek De Italiaanse dochter al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De Italiaanse dochter nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

De Italiaanse dochter

★★★★★
11,99  op voorraad
vanaf 05/06/2024 21:17

Omschrijving van De Italiaanse dochter

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?

Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

Meer informatie

Schrijver: Soraya Lane
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

De Italiaanse dochter – Soraya Lane
De Italiaanse dochter – Soraya Lane
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo