Kus met gevolgen – Kelly Hunter

kus-met-gevolgenHarlequin heeft zijn collectie gratis ebooks weer eens vernieuwd waardoor je weer kunt profiteren van een paar leuke titels. Het boek Kus met gevolgen van auteur Kelly Hunter is er een van. Het is een roman welke geschreven is rondom Gabriella die een verboden liefde heeft, eigenlijk eerder andersom aangezien ze stiekem verliefd is op de zoon Luc van de werkgever van haar moeder. Hierdoor is ze zelfs verbannen naar het buitenland door haar eigen moeder, maar als haar moeder op het sterfbed ligt veranderen er wat zaken en komt Gabriella terug.

Een lekkere simpele weg droom roman van Harlequin, dat is wat het romannetje Kus met gevolgen ook weer is en nu tijdelijk gratis via Harlequin zelf te downloaden. Deze actie houden ze namelijk na al die jaren nog steeds, dat u op deze manier op een goedkope manier kennis kunt maken met hun boeken uit diverse reeksen. Gratis boeken downloaden komt weer helemaal terug met vele nieuwe gratis boeken welke we de afgelopen jaren weer gevonden hebben op het internet! Interesse om mee te werken? Neem dan contact op met ons!

Een korte omschrijving:

Eén kus was genoeg om haar te verbannen. Toen Gabrielle als zestienjarige dochter van de huishoudster werd betrapt met Luc, de zoon des huizes, was het huis, of liever gezegd het château, te klein. Haar kille moeder was buiten zinnen en stuurde haar dochter zo ver mogelijk weg, naar Australië. Nu, zeven jaar later, is Gabrielle terug. Voor zaken én om haar moeder te bezoeken die ernstig ziek schijnt te zijn. Wanneer ze Luc Duvalier tegen het nog steeds even aantrekkelijke lijf loopt, weet ze diep in haar hart dat ze voor hém is gekomen, en dat de hartstocht tussen hen nog net zo hevig is als al die jaren gelede

Titel – Kus met gevolgen
Auteur – Kelly Hunter
Jaar van Uitgifte
– 2014

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo