Extra korting op de eBooks van 2015

Kerst cadeau omgeving 2015Bol.com heeft nu een actie waarbij u kunt profiteren van extra lage prijzen. De populairste ebooks van 2015 zijn namelijk nu extra voordelig geprijsd door Bol, waardoor u nu wel heel voordelig aan een paar mooie titels kunt komen. Denk hierbij aan titels als de nieuwste Vijftig tinten grijs, Het meisje in de trein en Meisje vermist. De kortingen op deze ebooks lopen op tot wel 50% waardoor u sommige toptitels nu voor nog geen 5,- direct kunt downloaden!

==>> Bekijk het aanbod aan actie titels van Bol 2015

Bol en Ebooks

Het jaar 2015 was voor Bol ook een jaar waarbij ze veel veranderd hebben aan de achterkant, waar we een aantal jaar geleden met onze website begonnen en moesten zoek naar goede titels op de website van Bol.com om ons boekenaanbod veelzijdig te houden, heeft Bol nu inmiddels meer dan 32.000 Nederlandstalige ebooks welke u met een paar klikken direct kan downloaden.

Het downloaden van ebooks via de website van Bol gaat makkelijk en snel en hier hoeft u helemaal geen kennis van computers voor te hebben, want als u een ebook via de laptop/computer wilt openen zal hij het meteen te openen zijn. Maar ook op een tablet als een Ipad of een Samsung Galaxy Tab zal het boek meteen in de juiste app geopend worden. U kunt op een tablet ook gebruik maken van de Bol/Kobo App zodat u uw ebooks niet terug hoeft te vinden op de website, maar direct vanuit de App een boek kunt downloaden.

Het mooie van Bol is, dat als u een ebook gekocht heeft u deze op een later tijdstip nog kunt downloaden, of nog een keer kunt downloaden als deze om wat voor reden dan ook van uw apparaat verdwenen was.

BolPrijzen Bol Ebooks

Door de afspraken over de prijzen van boeken/ebooks mag er niet gestunt worden met boekprijzen, maar het valt ons wel op dat het jaar 2015 toch wel de algemene trend is geworden dat ebooks goedkoper worden. Deze trend zal zich in 2016 naar verwachting wel gaan doorzetten omdat de ebook markt een moeilijke markt is, niet zozeer door de concurrentie, maar meer doordat het lezen van een boek steeds minder populair aan het worden is.

We zijn benieuwd naar de acties en aanbiedingen van Bol voor het komende jaar en wat ze van plan zijn om het digitale lezen nog makkelijk te maken.

 Kerst cadeau omgeving 2015

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo