/, Afvallen/Jonger fitter slanker – Rosalina Ratering

Jonger fitter slanker – Rosalina Ratering

jonger-fitter-slankerEen gratis ebook in de categorie afvallen is het boek jonger, fitter, slanker. Het is een gratis ebook vol met tips over hoe je makkelijk en eenvoudig jezelf gezond kan houden, en daarmee dus jonger voelt, fitter en uiteindelijk ook slanker wordt. Het is een boek in de categorie afvallen die niet zo gericht is op voeding, maar meer op een leuke manier gezond blijven. Een echte aanrader voor degene die het een keer anders wil proberen om jong en fit te blijven.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

We willen allemaal fit, jong, slank, mooi en gezond zijn. Of, op z’n minst: fittér, slankér, mooiér en er jaren jonger uitzien dan we zijn…

Weet je dat het echt kán: jonger, fitter en slanker worden? Ook zonder plastische chirurgie of andere dure ingrepen! Er zijn 12 succesfactoren die bepalen of jij fitter, slanker en gezonder kunt worden dan je nu bent. Met als bonus een uiterlijk waarvan mensen zeggen: “Is dát je echte leeftijd? Ik had je minstens 10 jaar jonger geschat!”

De 12 succesfactoren staan in het nieuwste boek ‘Jonger, fitter, slanker’ van Rosaline Ratering van Gezond & Weldoen wellness met een missie.Geef je op voor de nieuwbrief en ontvang het e-boek Jonger fitter slanker, ter waarde van 12.50 euro, geheel GRATIS.

Dit holistische boek is voor iedereen die meer wil weten over een praktische totaalaanpak die wérkt, met aandacht voor ziel, geest en lichaam.. .. .

Titel – jonger, fitter, slanker
Auteur – Rosalina Ratering
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

Door |2013-08-15T20:11:50+00:00augustus 15th, 2013|Aanraders, Afvallen|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie