Black Friday 2021Black Friday 2021

Huis vol geheimen – Clare Cassidy

Ben je op zoek naar een spannende en meeslepende roman? Dan is “Huis vol Geheimen” van Carla Cassidy de perfecte keuze. Deze gratis roman, beschikbaar op Harlequin.nl, vertelt het verhaal van Troy Anderson en Eliza Burke.

Na een vreselijke tragedie besluit Troy zich af te zonderen van anderen. Toch voelt hij zich meteen verbonden met zijn nieuwe buurvrouw Eliza en haar kinderen. Wanneer er vreemde dingen gebeuren in het huis dat Eliza heeft geërfd, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan. Terwijl ze dichter naar elkaar toe groeien, houdt Troy afstand uit angst om Eliza te dichtbij te laten komen. Maar dan wordt het gevaar echt en dringt het hun huis binnen.

Digitale boeken bieden een fantastische manier om te genieten van literatuur waar je ook bent. Of je nu op reis bent, thuis ontspant of onderweg bent, met een e-book heb je altijd je favoriete verhalen bij de hand. Bovendien helpen digitale boeken om papier te besparen en zijn ze vaak gemakkelijker toegankelijk. Bij GratisBoekendownloaden.net vind je nog steeds een van de grootste collecties ebooks terug! Daarnaast kan je ook vele goedkope boeken terugvinden om je digitale boekenplank aan te vullen want de zomervakantie 2024 komt er weer aan!

Black Rose 90 - Huis vol geheimenBoekomslag van Huis vol Geheimen

Nadat een vreselijke tragedie zijn leven ingrijpend veranderde, heeft Troy Anderson besloten voortaan ver bij andere mensen uit de buurt te blijven. Desondanks voelt hij zich meteen verbonden met zijn nieuwe buurvrouw, Eliza Burke, en haar kinderen. Wanneer er ineens vreemde dingen gebeuren in het huis dat Eliza heeft geërfd, besluit hij samen met haar op onderzoek uit te gaan. Gaandeweg groeien ze naar elkaar toe, maar uit angst Eliza te dichtbij te laten komen, neemt Troy afstand. Dan dringt het gevaar echt haar huis binnen…

Meer informatie

Schrijver: Clare Cassidy
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Black Rose 90 - Huis vol geheimen

4,99  op voorraad
vanaf 14/06/2024 13:25

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2019
Aantal pagina's131
Ebook Formaat-57594
IllustratiesNee
HoofdauteurCarla Cassidy
HoofduitgeverijHarlequin
Eerste VertalerMarlies van der Wal
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
EAN9789402542615

Nadat een vreselijke tragedie zijn leven ingrijpend veranderde, heeft Troy Anderson besloten voortaan ver bij andere mensen uit de buurt te blijven. Desondanks voelt hij zich meteen verbonden met zijn nieuwe buurvrouw, Eliza Burke, en haar kinderen. Wanneer er ineens vreemde dingen gebeuren in het huis dat Eliza heeft geërfd, besluit hij samen met haar op onderzoek uit te gaan. Gaandeweg groeien ze naar elkaar toe, maar uit angst Eliza te dichtbij te laten komen, neemt Troy afstand. Dan dringt het gevaar echt haar huis binnen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Huis vol geheimen – Clare Cassidy
Huis vol geheimen – Clare Cassidy

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo