Black Friday 2021Black Friday 2021

Gratis kinderboeken van auteur Arco Struik

Op http://www.gratiskinderboek.nl vind je een schat aan fantastische verhalen, allemaal gratis en voor niets. Arco Struik schrijft met veel plezier en passie boeken die de verbeelding van kinderen prikkelen en hen meenemen op de meest geweldige avonturen. Of je nu houdt van spannende zoektochten, magische werelden of hartverwarmende verhalen, hier zit je goed!

Waarom doet Arco Struik dit allemaal gratis? Omdat hij gelooft dat ieder kind recht heeft op mooie boeken, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Lezen moet voor iedereen toegankelijk zijn, en daar draagt deze website graag een steentje aan bij. Dus, waar wacht je nog op? Klik rond, ontdek de verschillende boeken en kies jouw favorieten. Heb je zin in een spannend avontuur met draken en ridders? Of liever een grappig verhaal over ondeugende dieren? Er is voor ieder wat wils! En het mooiste is: je kunt ze gewoon downloaden en meteen beginnen met lezen.

Of je nu thuis op de bank zit, in de tuin of onderweg bent, de verhalen van Arco Struik zijn altijd binnen handbereik. Perfect voor een regenachtige middag, een zonnige dag in het park of gewoon omdat je even zin hebt in iets leuks om te lezen.

Neem je tijd, geniet van de verhalen en deel ze vooral met je vrienden. Want goede verhalen zijn er om doorverteld te worden!

Veel leesplezier en tot snel op http://www.gratiskinderboek.nl!

Nog even wat over de Stichting: Lezen is gezond

De Missie Bij Stichting Lezen is Gezond draait alles om het bevorderen van leesplezier, vooral bij kinderen. We richten ons specifiek op kids die wat meer moeite hebben met lezen. Waarom? Omdat we weten hoe belangrijk het is om laaggeletterdheid aan te pakken en iedereen een eerlijke kans te geven om te genieten van de magische wereld van boeken.

Waarom We Dit Doen De boeken die je hier vindt, zijn speciaal geschreven voor kinderen die het gemiddelde leesniveau voor hun leeftijd nog niet helemaal halen. Vaak vinden deze kids gewone boeken te moeilijk en boeken op een lager leesniveau te kinderachtig. Dat is natuurlijk super frustrerend en kan ervoor zorgen dat ze helemaal geen zin meer hebben om te lezen. Daar willen wij verandering in brengen!

Onze verhalen zijn aangepast aan de leeftijd van het kind, maar geschreven in eenvoudige taal. Denk aan korte zinnen, korte hoofdstukken, een groter lettertype, en duidelijke verhaallijnen met een beperkt aantal personages. Dit zorgt ervoor dat kinderen die normaal niet graag lezen, enthousiast worden van onze boeken en zin krijgen om meer te lezen.

Waarom Deze Website? We hebben deze site belangeloos opgezet om kinderen te stimuleren meer te lezen. Wij geloven dat ieder kind de kans moet krijgen om zich op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen. En lezen speelt daar een grote rol in! Door onze boeken gratis aan te bieden, hopen we de drempel naar lezen te verlagen en kinderen een positieve leeservaring te geven.

Boeken voor kinderen met dyslexie

Naast diverse leuke gratis kinderboeken vind je hier nog meer boeken terug. Namelijk boeken voor kinderen met dyslexie. Helaas zijn deze boeken niet gratis te downloaden, maar dat maakt de diverse kinderboeken zeker niet minder. Heeft uw kind dyslexie dan kunt u namelijk voor een scherpe prijs echt leuke en vooral ook leerzame boeken terugvinden welke geschreven zijn door Arco Struik.

 

Gratis kinderboeken van auteur Arco Struik
Gratis kinderboeken van auteur Arco Struik
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo