Het Chalet – Suzanne Vermeer

het-chaletTitel – Het Chalet
Auteur – Suzanne Vermeer
Omschrijving
– Het verhaal van het nieuwe boek Het Chalet van Suzanne Vermeer is weer een spannende thriller om eens goed voor te gaan zitten. Het verhaal gaat over 2 hartsvriendinnen Annelies en Sara die elkaar al van kleins af aan kennen. Annelies en haar man Wim willen graag kinderen krijgen, maar dit lukt niet. Annelies kan maar niet zwanger worden en na de zoveelste mislukte poging gaat het fout in het huwelijk. Wim gaat vreemd in een dronken bui en dat is een teken voor hun dat er iets in hun relatie moet veranderen. Ze besluiten te emigreren naar IJsland om door iets heel nieuws te beginnen, namelijk een Bed&Breakfast.

Wanneer Sara met haar nieuwe vriend na een aantal maanden op uitnodiging van Annelies naar IJsland komt heeft ze er echt zin in, om weer lekker gezellig bij Annelies te zijn en bij te praten over van alles en nog wat. Maar wanneer ze er aankomt merkt ze op dat de relatie van Annelies en Wim nog steeds niet goed is, en er gebeuren allerlei vreemde dingen. Wanneer Wim op een avond een eng verhaal verteld en daarna het kamermeisje mysterieus verdwijnt gaat het helemaal….

Een echte aanrader dus, alleen kunnen wij als Gratis boeken downloaden het boek Het Chalet niet gratis aanbieden, wel kunt u d.m.v. onderstaande actie het ebook “Het Chalet” heel voordelig aanschaffen en met 5 minuten kunt u hem alsnog lezen.

Prijs – Niet Gratis
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_50f7f1b1ea0f3_selected-products” products=”9200000010137111″ name=”chalet” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo