Black Friday 2021Black Friday 2021

Geniaal Geheim – David Baldacci

geniaal-geheimHet boek geniaal geheim van schrijver David Baldacci is nu tijdelijk gratis te downloaden via onderstaande link van Bol.com. Er zit wel een voorwaarde aan vast, namelijk dat u minimaal nog 1 andere thriller besteld uit de selectie, maar voor nog geen 10 euro heeft u de beschikking over 2 toptitels dus zeker de moeite waard.

Het boek gaat in het kort over een geheim complex van de CIA waar het een ander langzaam aan het licht komt dat er wat andere dingen gebeuren dan eigenlijk zou moeten. Het begint namelijk met de vondst van een lichaam, maar naar mate het onderzoek verder gaat komen er bijzonder bizarre dingen aan het licht.

Kortom een spannende thriller die u vanaf het begin meesleept in een spannend verhaal.

Een korte omschrijving:

Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken.

Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell – voormalige agenten van de Secret Service – worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Algauw komen ze erachter dat ’s nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.

De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult?

Titel – Geniaal Geheim
Auteur – David Baldacci
Verschijningsjaar – 2009

Prijs – Gratis te downloaden onder voorwaarde
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51923ab75990f_selected-products” products=”1001004007114958″ name=”geniaal” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo