Black Friday 2021Black Friday 2021

Dubbelgangster – Mike Jansen

dubbelgangsterEen schrijver welke regelmatig gratis boeken op Smashwords heeft gepubliceerd heeft aan ons een fan. Mike Jansen is zo’n schrijver en met zijn boek Dubbelgangster heeft hij ook een SF/thriller uitgebracht die vele onder ons wel kunnen waarderen. Het boek dubbelgangster is wel een kort verhaal, maar als u dit boek kunt waarderen dan kunnen we u alvast vertellen dat u via onderstaande link nog veel meer gratis ebooks van Mike Jansen kunt terugvinden.

Wilt u dit gratis boek downloaden dan kunt u d.m.v. onderstaande download link het boek gratis downloaden. Hij is verkrijgbaar in alle bekende boeken formaten zoals epub, pdf en mobi (kindle).

Een korte omschrijving:

De verkenner ‘Azoran’ reist duizend lichtjaar naar een interessant zonnestelsel om daar onderzoek te doen naar het plotselinge verschijnen van een witte dwergster. Hard core science fiction over een stel onderzoekers die in aanraking komen met buitenaardse beschavingen. Een eerste contact is niet altijd even vreedzaam.

Dit korte verhaal is eerder verschenen in een Babel-SF Ragnarok bundel en nu voor het eerst beschikbaar als chapbook met andere vertellingen van Mike Jansen.

Lees nu ook het vervolg op dit verhaal in ‘Dwerghart’.

Titel – Dubbelgangster
Auteur – Mike Jansen
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek dubbelgangster hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo