Black Friday 2021Black Friday 2021

20000 mijlen onder zee – Jules Verne

20000-mijlen-onder-zeeEen van de bekendste boeken van Jules Verne is het boek 20000 mijlen onder zee en wij hebben hem voor u gevonden, helemaal gratis!!! Het is ondanks dat het natuurlijk een oud verhaal is nog steeds een verhaal wat je echt weet mee te nemen in de wereld van Jules Verne zijn fantasie. Het is dan ook niet voor niets dat Jules Verne hiermee wereldberoemd is geworden. Tevens als u rondkijkt op onze website vind u veel meer boeken van deze auteur terug welke ook gratis zijn!

Na aanleiding van dit boek is trouwens een aantal jaar geleden tevens een verfilming gemaakt waarbij veel onderwerpen die in het boek 20000 mijlen onder zee aan bod kwamen, de film League of Extraordinary Gentlemen met o.a. Sean Connery in de hoofdrol is daarom ook best wel een aanrader om eens een keer te kijken, maar ik raad u aan om in ieder geval eerst het boek te lezen zodat u uw eigen fantasie ook de loop kunt laten gaan in deze onderwaterwereld die Jules Verne in zijn boek neergezet heeft. Het ebook is helemaal gratis te downloaden via onderstaande download link, veel leesplezier toegewenst in ieder geval.

Een korte omschrijving:

Na een schipbreuk komt professor Aronnax terecht in een bizar vaartuig. Een langwerpige cilinder, sneller dan een walvis, die de zeeën doorkruist. De Nautilus is het koninkrijk van kapitein Nemo.

De man is al even fascinerend als zijn duikboot. In hem leeft een monsterachtige haat. Toch neemt hij professor Aronnax mee op een wonderlijke, mysterieuze reis onder zee.

Titel – 20000 mijlen onder zee
Auteur – Jules Verne
Verschijningsjaar – ….

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek 20000 mijlen onder zee hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo