Black Friday 2021Black Friday 2021

De triologie van Ur

de-trilogie-van-urEen leuk initiatief volgens ons is de triologie van Ur. Deel 1 is recent uitgebracht en gratis te downloaden via de Planeet Ur website en de schrijver is op dit moment al druk bezig met het 2e deel van de triologie. Het is een genre met hoofdpersonages waar de meeste mensen niet meteen vooraan staan om te gaan lezen, maar stiekem is het eerste deel een leuk en vlot geschreven verhaal met heel wat knipogen naar de echte wereld. Kortom een verrassend leuk boek en we kunnen eigenlijk niet wachten tot het volgende deel.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

In deel I van “De Trilogie van Ur”, krijgt koning Langhaar te horen dat er een ruimteschip aan de onderkant van de planeet is geland. Kan dit te maken hebben met het mislukken van de oogst? Hij stuurt drie van zijn beste konijnen naar de andere kolonien om ze te waarschuwen. De eerste kolonie die ze bezoeken is Fur. Het volk van Fur wordt geleid door een wrede en gemene koningin. Langhaars konijnen worden gevangen genomen en aan het werk gezet. Samen met het verzet van Fur, bedenken ze een plan om het terreurbewind van de boze koningin te beeindigen. Maar voor het zover is…

Titel – De Trilogie van Ur
Auteur – Grazia Hattem-Le Clercq
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo