Black Friday 2021Black Friday 2021

De Schaduw van Elvira – Sietske Scholten

Als je zin in een spannende thriller hebt dan is dit boek zeker wat voor jou. Met het boek De schaduw van Elvira haal je namelijk een spannende thriller in huis welke je nu gratis als ebook kunt downloaden. Het boek is geschreven door Sietske Scholten. Sietske is een schrijver die vooral bekend geworden is door het dagelijks bloggen van een hoofdstuk, wat uiteindelijk een compleet verhaal werd. Al haar boeken zijn op deze manier opgebouwd en uiteindelijk is het complete verhaal verzameld in een boek. Op het moment van schrijven heeft Sietske Scholten 5 boeken op haar website beschikbaar staan. Het zijn voornamelijk literaire thrillers zoals ze het genre zelf omschrijft.

Het boek de Schaduw van Elvira is de enige die op dit moment gratis te downloaden is als ebook. Tevens kan je misschien als je snel bent ook nog gratis de papieren variant krijgen. Op haar website staat namelijk “Door het enorme succes van mijn gratis e-bookactie met ruim 50.000 downloads, geef ik vanaf nu ook de paperback GRATIS weg!!! (Zolang de voorraad strekt.)”. Dus als je geïnteresseerd bent…..Ga dan snel naar haar website toe. Onderaan deze pagina staat een link of klik op de cover :-)

Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet,tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

Titel – De schaduw van Elvira
Auteur – Sietske Scholten
Verschijningsjaar – 2015

Prijs – Gratis als ebook

Download linksHier vind je de downloadpagina van De schaduw van Elvira en de gratis actie

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo