Black Friday 2021Black Friday 2021

De overtocht Winter – Julie Kagawa

de-overtocht-winterOp dit moment heeft Harlequin nog steeds de actie lopen dat ze 12 boeken helemaal gratis te downloaden hebben staan. Het boek de overtocht winter is hier tot eind juli 2013 helemaal gratis te downloaden. Het is een boek in de Iron fey serie, dus als u met dit boek begint mist u wel wat, maar op deze manier kunt u wel makkelijk kijken of deze boeken serie wat voor u is. De download link vindt u onderaan deze pagina en als u meer boeken van deze auteur wilt lezen kunt u ook gebruik maken van de andere links.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Ooit wist Meghan Chase niet beter dan dat ze een heel gewoon meisje was. Tot ze ontdekte dat ze in werkelijkheid de dochter was van een machtige elfenkoning en een andere wereld binnen stapte, een wereld vol gevaar. Nu, ontsnapt aan de greep van de dodelijke IJzerfae, moet ze de belofte nakomen die ze Prins Ash in ruil voor zijn hulp heeft gedaan. Met hem terugkeren naar het al even gevaarlijke Winterhof, waar de ijzige koningin Mab over haar lot zal beslissen. Niet bepaald iets om naar uit te kijken, al is tijd met de Winterprins doorbrengen dat zeker wel!

Maar voor ze vertrekken, wil Meghan nog één ding doen: Puck opzoeken, die zwaargewond is geraakt toen hij haar verdedigde in een gevecht met de IJzerfae. Hij is immers niet alleen een dienaar van het Zomerhof, maar ook haar beste vriend.

Helaas blijft deze kleine omweg van Meghan en Ash niet onopgemerkt. Een oeroude, oppermachtige Jager is hen op het spoor, een vijand die zelfs Ash niet zomaar zal kunnen verslaan…

Titel – de overtocht winter
Auteur – Julie Kagawa
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_519247408acb0_selected-products” products=”9200000005225583,9200000011353816″ name=”harlequin” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

3 Opmerkingen
 1. Hallo!
  Ik ben helemaal verliefd op deze serie, alleen ik heb dit boek gemist! Zou iemand hem naar mij kunnen sturen??

  Email: mirrefij@gmail.com

  Alvast Bedankt!
  MVG,
  Mirre Fij

  • Hey,
   Heb jij dit boek al?
   Zou je het anders naar mij willen mailen? (vanbeversluysheavenley@hotmail.com)
   Alsjeblieft???

 2. hey

  is er iemand dat de volgende boeken van jullie kagawa heeft ?
  de overtocht winter
  de overtocht zomer
  je mag me deze altijd doormailen op loverke19902@hotmil.com

  alvast bedankt

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo