De ontdekking van de rasechte vlaming – W. le Chevalier

de-ontdekking-van-de-rasechte-vlamingBij deze weer een boek die gratis te downloaden is. Het boek de ontdekking van de rasechte vlaming is een boek welke vol zit met spanning en actie. Met zijn ruim 250 bladzijdes is het ook een leesboek die je echt even bezig houdt, en welke je van het begin tot het einde ook in spanning houdt. Kortom weer een leuk boek om eens te lezen, en via de download link onderaan deze pagina helemaal gratis te downloaden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Politieke Misdaadroman. Enkele extreem rechtse Vlaamse politici en leden van een Vlaams nationale vereniging, die door de Belgische Staats veiligheid in de gaten wordt gehouden, worden vermoord. Door toeval worden enkele van de moorden vastgelegd op video en daarbij duikt een Thaise prostituee tweemaal op. Ook de huurmoordenaar is van Aziatische oorsprong.

Politie inspecteur Paul Neukermans werd uitgeleend aan de Belgische Staatsveiligheid officieel om deel te nemen aan een wereldconferentie over DNA vingerafdruktechnieken die doorgaat in Chiangmai, Thailand. Voor de Staatsveiligheid houdt de politie inspecteur daar een Leuvense geneticus in de gaten….

Titel – de ontdekking van de rasechte vlaming
Auteur – W. le Chevalier
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

1 Reactie
 1. de site bestaat niet en dus kan ik “De ontdekking van de rasechte Vlaming” niet downloaden.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo