Black Friday 2021Black Friday 2021

De meeste mensen deugen

De meeste mensen deugen nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Rutger Bregman

In een tijdperk gekenmerkt door cynisme en angst biedt Rutger Bregman in zijn boek “De meeste mensen deugen” een verfrissend perspectief op de menselijke natuur. Hij daagt de lezer uit om kritisch na te denken over de dominante verhalen over egoïsme en geweld die ons in de media worden voorgeschoteld. Bregman baseert zijn betoog op gedegen wetenschappelijk onderzoek en historische feiten. Hij toont aan dat mensen, ondanks onze donkere kant, intrinsiek geneigd zijn tot goedheid en samenwerking. Hij schetst een genuanceerd beeld van de mens, waarin altruïsme en empathie centraal staan.

De kracht van het boek ligt in de toegankelijke schrijfstijl en de aansprekende voorbeelden. Bregman neemt de lezer mee op een reis door de geschiedenis, van prehistorische samenlevingen tot hedendaagse experimenten, en toont aan dat we keer op keer het beste in mensen naar boven halen wanneer we vertrouwen en verantwoordelijkheid geven. “De meeste mensen deugen” is meer dan een boek; het is een oproep tot optimisme en een pleidooi voor een samenleving gebaseerd op samenwerking en solidariteit. Het inspireert de lezer om na te denken over zijn eigen rol in de wereld en om te handelen vanuit een positieve grondhouding.

Heb jij het boek De meeste mensen deugen al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De meeste mensen deugen nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

 

De meeste mensen deugen

★★★★★
10,00  op voorraad
vanaf 20/05/2024 22:23

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 september 2019
Aantal pagina's528
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesMet illustraties
HoofdauteurRutger Bregman
Hoofduitgeverijde Correspondent Uitgevers B.V.
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789082942194 | 03 september 2019 | 528 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van De meeste mensen deugen

Winnaar NS Publieksprijs 2020

De mens is een beest, zeiden de koningen. Een zondaar, zeiden de priesters. Een egoïst, zeiden de boekhouders. Al eeuwen is de westerse cultuur doordrongen van het geloof in de verdorvenheid van de mens. Maar wat als we het al die tijd mis hadden?
In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het kwade of het goede?
Adembenemend, weids en revolutionair – De meeste mensen deugen herschrijft niet alleen de geschiedenis, maar werpt ook nieuw licht op onze toekomst.
Reacties:
‘Een indrukwekkend boek.’ – Jan Terlouw
‘Rutger Bregman sleept je mee.’ – Geert Mak
‘Of je het nou eens of oneens bent met Rutger Bregman, hij is een belangrijke stem binnen onze generatie. Fascinerend boek, lees het.’ – Tim Hofman
‘Cynici en zwartkijkers kunnen inpakken. Een heerlijk boek voor iedereen die echt realistisch wil zijn.’ – Beatrice de Graaf

Meer informatie

Schrijver: Rutger Bregman
Taal: Nederlands
Categorie: Geschiedenis & politiek

De meeste mensen deugen
De meeste mensen deugen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo