Black Friday 2021Black Friday 2021

De heks van Anjum

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De heks van Anjum nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Margriet Brandsma

Heb jij het boek De heks van Anjum al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De heks van Anjum nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De heks van Anjum

Is Marjan van der E. een koelbloedige moordenares of is ze onterecht veroordeeld voor de pensionmoorden in het Friese Anjum? Vlak voor kerst 1997 wordt ze gearresteerd omdat ze twee mannen om het leven zou hebben gebracht. De ongewone moordzaak leidt tot veel ophef en publiciteit. Waarom sloeg de 52-jarige ‘heks van Anjum’ twee mannen die veel jonger, groter en sterker waren dan zijzelf de schedel in? Is er een verband tussen de beide doden en de hennepkwekerij in de schuur van haar pension?
Margiet Brandsma sprak de afgelopen jaren met een groot aantal betrokkenen en komt met nieuwe feiten die een ander licht werpen op de veelbesproken moorden.

Meer informatie

Schrijver: Margriet Brandsma
Taal: Nederlands
Categorie: Literatuur

De heks van Anjum
De heks van Anjum
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo