De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 – Het Pretpark

Welkom op gratisboekendownloaden.net, dé plek voor boekenliefhebbers en avonturiers in leesland! Vandaag nemen we een duik in een opwindend universum met “De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 – Het Pretpark”. Dit boek is het meest recente pareltje in de reeks van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun onweerstaanbare hond Paco. Deze serie heeft al twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen en belooft ook dit keer weer een grandioos avontuur.

“Het Pretpark”, het derde deel in deze sensationele serie, brengt ons naar de magische wereld van Pacoland. Dit pretpark is niet zomaar een verzameling attracties, maar een plek waar dromen en avonturen tot leven komen. Rutger, Thomas en Paco worden uitgenodigd voor de opening en krijgen een rondleiding van Ilona Muis, de mysterieuze eigenaar van het park. Haar gedrag roept vragen op die je als lezer op het puntje van je stoel houden.

De kracht van het boek ligt in de vloeiende mix van spanning en humor, waardoor het een perfecte keuze is voor jonge lezers. Als het trio in de grootste achtbaan ter wereld belandt, beginnen ze aan een razendsnelle rit die hen voor een verrassende wending stelt. Het verhaal is vakkundig geschreven, waarbij de bekende personages van Rutger, Thomas en Paco tot leven komen. Helaas is dit boek niet als gratis download beschikbaar, maar het is zeker wel een aanrader om op het verlanglijstje van Sinterklaas te zetten. Het ideale en super populaire kinderboek de Avonturen van Rutger, Thomas en Paco.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark

★★★★★
17,99  op voorraad
vanaf 01/12/2023 07:14

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 september 2023
Aantal pagina's176
IllustratiesMet illustraties
HoofdauteurThomas van Grinsven
Tweede AuteurRutger Vink
HoofdillustratorSabine van der Stadt
HoofduitgeverijBilly Bones
Editie1
Gewicht454 g
Product breedte147 mm
Product hoogte19 mm
Product lengte222 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte147 mm
Verpakking hoogte19 mm
Verpakking lengte222 mm

Nederlands | Hardcover | 9789030509516 | 12 september 2023 | 176 pagina's

Omschrijving van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing… ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie. Nederlandse Kinderjury De avonturen van Rutger, Thomas en Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs. Gouden Boeken De Magische Halsband en De Tijdmachine zijn beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Voor welke leeftijd is het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco deel 3 – Het Pretpark?

Het boek is geschikt voor kinderen met de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Schrijver:
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboek

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 – Het Pretpark
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 – Het Pretpark

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo