Black Friday 2021Black Friday 2021

D.I. Callanach 6 – Perfecte moord

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

D.I. Callanach 6 - Perfecte moord nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Helen Fields

Heb jij het boek D.I. Callanach 6 – Perfecte moord al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek D.I. Callanach 6 – Perfecte moord nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van D.I. Callanach 6 – Perfecte moord

Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de D.I. Callanach-serie. Bart Campbell weet dat de kans klein is dat hij dit overleeft. Al uren zit hij opgesloten in een container. Hij kan zich niet meer precies herinneren wat er is gebeurd, wel dat hij is gedrogeerd en in Edinburgh is ontvoerd. Zeker is dat hij zich nu op een containerschip bevindt. Wat hij niet weet, is dat hij onderweg is naar Frankrijk, waar hem een gruwelijk lot wacht.
Ava Turner en Luc Callanach werken ieder aan hun eigen zaak, totdat blijkt dat de mensen die naar Frankrijk worden vervoerd, worden geruild tegen mensen die naar Schotland worden verhandeld. Er staan mensenlevens op het spel en het is aan Luc en Ava om ze te redden.
Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de verslavende en goed besproken D.I. Callanach-serie van Helen Fields.
‘Een geweldige reeks.’ – 5 sterren VN Detective en Thrillergids
'Voor wie deze reeks rond een politieduo uit Edinburgh nog niet kent, gaat er een nagelbijtende wereld open. Presentator Rik van de Westelaken is ook fan van deze Schotse thrillers.' – Nouveau

Meer informatie

Schrijver: Helen Fields
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

D.I. Callanach 6 – Perfecte moord
D.I. Callanach 6 – Perfecte moord
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo