Black Friday 2021Black Friday 2021

Cormoran Strike 4 – Witte dood

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Cormoran Strike 4 - Witte dood nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Robert Galbraith

Heb jij het boek Cormoran Strike 4 – Witte dood al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Cormoran Strike 4 – Witte dood nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Cormoran Strike 4 – Witte dood

Het vierde deel van de geliefde Cormoran Strike-serie in midprice
Billy, een labiele jongen, denkt als kind een moord gezien te hebben. Hoewel hij zich geen concrete details kan herinneren, gaat hij toch met zijn verhaal naar privédetective Cormoran Strike. Die neemt hem direct serieus, maar voor hij verder kan vragen, ontvlucht Billy in paniek zijn kantoor.
Strike en Robin Ellacott – ooit zijn assistente, nu zijn partner bij het detectivebureau – proberen Billy’s verhaal tot op de bodem uit te zoeken. Het onderzoek leidt hen via de achterstraatjes van Londen naar de Houses of Parliament, en naar een fraai maar onheilspellend landhuis, ver weg op het platteland. Maar hun onderzoek verloopt verre van soepel: Strikes bekendheid als privédetective maakt het moeilijk om onopvallend te blijven werken, en zijn relatie met Robin staat onder hoogspanning.
Witte dood is zowel een fascinerend, opzichzelfstaand mysterie, als het razendspannende volgende deel in het verhaal van Cormoran Strike en Robin Ellacott.
In de pers
‘Een dikke pil waarin je je met liefde onderdompelt tot je met wallen onder je ogen te laat op je werk verschijnt.’ Vrij Nederland
‘Een solide detective waarin vooral haar satirische talent schittert.’ de Volkskrant
‘Galbraith is op zijn best in dit web van mysteries en bewijst zich opnieuw als unieke schrijver.’ **** NRC Handelsblad

Meer informatie

Schrijver: Robert Galbraith
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Cormoran Strike 4 – Witte dood
Cormoran Strike 4 – Witte dood
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo