Bij twijfel hard zingen

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Bij twijfel hard zingen nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Francis van Broekhuizen

Heb jij het boek Bij twijfel hard zingen al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Bij twijfel hard zingen nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Bij twijfel hard zingen

In Bij twijfel hard zingen gaat Francis van Broekhuizen, ’s lands geliefdste operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality, dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. De geliefde en fascinerende Van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, weidt op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. Volledig open en eerlijk vertelt zij over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium.
‘Francis van Broekhuizen schrijft makkelijk en licht, maar zo herkenbaar en beleefd… Je hoort het haar zingen!’ Paul de Leeuw
‘Francis veroverde in korte tijd veel harten met haar goudeerlijke humor.’ Libelle

Meer informatie

Schrijver: Francis van Broekhuizen
Taal: Nederlands
Categorie: Kunst & cultuur

Bij twijfel hard zingen
Bij twijfel hard zingen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo