Zwanenzang

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Zwanenzang nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Karin Fossum

Heb jij het boek Zwanenzang al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Zwanenzang nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Zwanenzang

Psychologische en razend spannende thriller van de koningin van de Scandinavische crime
Een alleenstaande moeder vindt een verontrustende tekening in de slaapkamer van haar zoon. Een jonge man en een tiener ontmoeten elkaar toevallig in het Svartlandbos. De volgende dag wordt de zestienjarige Gritt Zeeland dood aangetroffen in hetzelfde bos. Wat hebben deze drie ogenschijnlijk toevallige gebeurtenissen met elkaar te maken?
 
Als hoofdinspecteur Konrad Sejer de zaak krijgt toegewezen, heeft hij in eerste instantie alleen maar vragen. Gritt was een beeldschoon, teruggetrokken meisje dat niet veel vrienden had. Toch waren heel veel mensen wel degelijk in haar geïnteresseerd. Dan komen er bij het onderzoek een paar ontluisterende zaken boven water.
In de pers
‘Politieroman van een ongekend hoog niveau.’ Vrij Nederland
‘Fossum weet de lezer met vaste hand haar wereld binnen te voeren en houdt de onderhuidse spanning moeiteloos vast.’ The Guardian
‘Karin Fossum is een exponent van Scandinavische topkwaliteit.’ de Volkskrant

Meer informatie

Schrijver: Karin Fossum
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo