/, Ebooks, Gratis boeken, Roman, Romantisch/Zonsopgang in het paradijs – RaeAnne Thayne

Zonsopgang in het paradijs – RaeAnne Thayne

Heb je al eens kennis gemaakt met de romannetjes van Harlequin? Zo niet dan is dit uw kans. Op de website van Harlequin kunt u namelijk meerdere gratis ebooks downloaden. Zo ook het boek Zonsopgang in het paradijs welke geschreven is door RaeAnne Thayne. Een leuk en vluchtig romannetje uit de boeketreeks van Harlequin. Even lekker op de bank onder een dekentje een boekje lezen. De diverse boekenreeksen van Harlequin zijn tegenwoordig bijzonder scherp geprijsd als ebook zijnde. Op deze manier kunt u er gratis kennis mee maken.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

Hoewel ze wel even moet slikken, besluit Megan toch met haar dochtertjes naar Hawaï af te reizen om het tweede huwelijk van haar ex bij te wonen. Tenslotte blijft hij de vader van haar kinderen. Het wordt echter onverwacht spannend als bruiloftsgast Shane zich ontpopt als een verleidelijke reisleider en Megan gaat dromen van een nacht in het paradijs…

Titel – Zonsopgang in het paradijs
Auteur – RaeAnne Thayne
Verschijningsjaar – 2018

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Zonsopgang in het paradijs op Harlequin

Door |2018-10-03T11:25:31+00:00oktober 3rd, 2018|Aanraders, Ebooks, Gratis boeken, Roman, Romantisch|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie