Zomerliefde – Door jou, deel 1 – Lenthe Leeuwenberg

En weer een gratis boek voor jou!! De titel is misschien voor nu een beetje achterhaald, want de zomer is immers nu echt voorbij, maar het ebook Zomerliefde geschreven door Lenthe Leeuwenberg neemt je gewoon mee terug. Je kunt dit gratis ebook nu eenvoudig downloaden via Kobo Plus of via de auteur haar website met bijgaande link. Het is een lekker laagdrempelige roman welke zoals je misschien al wel verwacht gaat over het vinden van een zomerliefde. Alleen niet alles gaat zoals je vooraf misschien zou denken. Een heerlijk boek om zo onder een dekentje te lezen bij het vallen van de avond. Even lekker wegdromen naar de zon en de heerlijke liefde in de zomer :-)

Omschrijving van Zomerliefde – Door Jou

Floor is he-le-maal klaar met haar leventje in Nederland. Al haar vriendinnen hebben hun leven op orde. Als Floor geen contractverlenging krijgt op haar werk, besluit ze om haar leven om te gooien. Na het overlijden van haar oudtante heeft Floor een huis in Frankrijk geërfd. Dit is haar kans!

Gewapend met de sleutel van de woning en de Franstalige eigendomspapieren vertrekt Floor in haar autootje naar het zuiden. Ze heeft haar appartementje opgezegd – ze heeft immers woonruimte in Frankrijk, en bovendien heeft ze er geen geld meer voor.

Floors teleurstelling is groot wanneer het huis niet de gedroomde villa is, maar een onbewoonbare bouwval. Ook de dorpsbewoners zijn niet blij met Floor. Lukt het Floor om zonder kennis van de Franse taal, maar met hulp van haar vriendinnen, het huis op te knappen, of kan ze het beter verkopen?

Meer informatie

Schrijver: Lenthe Leeuwenberg
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Een nieuw begin 2 - Liefde voor Danique

0,99  op voorraad
vanaf 27/11/2023 09:21

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum17 maart 2016
Ebook FormaatAdobe ePub
HoofdauteurLenthe Leeuwenberg
HoofduitgeverijLenthe Leeuwenberg
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 1230000997324 | 17 maart 2016 | Adobe ePub

Zomerliefde – Door jou, deel 1 – Lenthe Leeuwenberg
Zomerliefde – Door jou, deel 1 – Lenthe Leeuwenberg

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo