winter-in-stone-creekBij deze het eerste gratis boek voor het jaar 2015 op onze website, namelijk een boek van Harlequin luisterend naar de titel: “Winter in Stone Creek”. Het is een typische roman van de Harlequin reeks waarbij je weer even lekker bij kunt gaan zitten/liggen en wat uurtjes kunt gaan lezen.

Heeft u dit boek gelezen of bent u van plan om hem te gaan lezen? Dan is onze vraag of u onderaan deze pagina het boek een waardering kunt geven!

Een korte omschrijving:

Ashley O’Ballivan is blij dat de feestdagen weer voorbij zijn. Iedereen in haar omgeving lijkt de ware liefde te hebben gevonden, terwijl zij alleen onder de kerstboom zat. Dan komt uitgerekend de laatste man die ze wil zien een kamer bij haar huren: Jack McCall. Ooit brak hij haar hart door opeens te verdwijnen, zonder afscheid te nemen. Maar nu komt ze er stukje bij beetje achter dat hij al die tijd betrokken was bij een gevaarlijke geheime missie. En het gevaar is nog lang niet geweken, dus als Ashley Jack niet nog een keer kwijt wil raken, zal ze een plan moeten bedenken…

Titel – Winter in Stone creek
Auteur – Linda Lael Miller

Winter in Stone Creek

Gratis
7.5

Algemene indruk

7.5/10

Pros

  • Luchtige roman