Black Friday 2021Black Friday 2021

Winter chalet

Winter chalet nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Linda van Rijn

“Winter Chalet” van Linda van Rijn neemt de lezer mee op een winters avontuur, waar vier goede vriendinnen hun vakantie beginnen vol hoop op gezelligheid en ontspanning. Karen, Isa, en Chantal zijn al in het schilderachtige Kirchberg, genietend van de sneeuw, de zon en de bruisende après-ski. Echter, wanneer Annemiek eindelijk aankomt, ontdekt ze een gruwelijke verrassing – een van haar vriendinnen is vermoord, en de vakantie die een heerlijke ontsnapping had moeten zijn, verandert in een nachtmerrie. Dit vakantiethriller-genreboek biedt een ontspannende leeservaring dankzij de gemakkelijke schrijfstijl van de auteur en een eenvoudige verhaallijn zonder al te veel complexiteit. “Winter Chalet” is literatuur die je niet al te serieus hoeft te nemen, perfect voor ontspanning tijdens de vakantie. De auteur schildert een levendig beeld van Kirchberg, met gedetailleerde beschrijvingen die het echte vakantiegevoel oproepen.

Hoewel de personages wat eenzijdig kunnen overkomen, biedt van Rijn een goed inzicht in hun hechte vriendschap, die door de moord op een van hen onder druk komt te staan. Geheimen en problemen van de vriendinnen worden geleidelijk onthuld, terwijl dreigende telefoontjes en sms’jes van een ex-partner de spanning verhogen. De plot is goed doordacht, zij het voorspelbaar voor doorgewinterde thrillerlezers.

“Winter Chalet” past perfect bij liefhebbers van Suzanne Vermeer, zowel wat betreft het vakantiethriller-genre als de schrijfstijl. Hoewel het verhaal weinig verrassend is, biedt het een aangename ontsnapping voor lezers die op zoek zijn naar lichte ontspanning zonder al te veel nadenken. Een ideaal boek voor wie even wil wegdromen in een winterse setting, met een vleugje spanning en een snufje vakantiesfeer. Heb jij het boek Winter chalet al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Winter chalet nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

 

Winter chalet

★★★★★
5,99  op voorraad
vanaf 11/06/2024 20:06

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2012
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
IllustratiesNee
HoofdauteurLinda van Rijn
HoofdredacteurKarin Dienaar
Tweede RedacteurKarin Dienaar
HoofduitgeverijUitgeverij Marmer
Originele titelWinter Chalet
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
EAN9789460689406

Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel... Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Karen, Chantal, Isa en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Door haar werk kan Annemieke pas later aansluiten, maar dat mag de pret niet drukken. Ook zonder haar genieten de andere drie de eerste dagen van de besneeuwde hellingen, het stralend zonnige weer en de altijd gezellige après-ski in het Oostenrijkse skidorp. Maar de vakantie krijgt een onverwachte wending als een van de vriendinnen op brute wijze wordt vermoord. De dader kan niet ver weg zijn. Rechercheur Günter Wolfsberg start een onderzoek en ontdekt al snel dat sommige mensen wel erg graag de verdenking willen afschuiven...

Omschrijving van Winter chalet

Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel…

Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Karen, Chantal, Isa en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Door haar werk kan Annemieke pas later aansluiten, maar dat mag de pret niet drukken. Ook zonder haar genieten de andere drie de eerste dagen van de besneeuwde hellingen, het stralend zonnige weer en de altijd gezellige après-ski in het Oostenrijkse skidorp.
Maar de vakantie krijgt een onverwachte wending als een van de vriendinnen op brute wijze wordt vermoord. De dader kan niet ver weg zijn. Rechercheur Günter Wolfsberg start een onderzoek en ontdekt al snel dat sommige mensen wel erg graag de verdenking willen afschuiven…

Meer informatie

Schrijver: Linda van Rijn
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Winter chalet
Winter chalet
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo