Black Friday 2021Black Friday 2021

Wat ik eerder had willen weten

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Wat ik eerder had willen weten nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Marian Mudder

Heb jij het boek Wat ik eerder had willen weten al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Wat ik eerder had willen weten nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Wat ik eerder had willen weten

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.
Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.
In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.
Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.
Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.
'Een interessant steuntje in de rug voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.'- TrosKompas
'Een superfijn, praktisch en troostrijk boek.' – Story
'Wat ik eerder had willen weten is een indrukwekkend, persoonlijk boek met een zeer uitgebreide onderbouwing. Het lijkt een levenswerk van Mudder. Haar persoonlijke ervaringen en openheid geven een aanzienlijke meerwaarde aan dit boek.' – Managementboek

Meer informatie

Schrijver: Marian Mudder
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Wat ik eerder had willen weten
Wat ik eerder had willen weten
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo