Waldfriede 1 – Gloriedagen

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Waldfriede 1 - Gloriedagen nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Corina Bomann

Heb jij het boek Waldfriede 1 – Gloriedagen al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Waldfriede 1 – Gloriedagen nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Waldfriede 1 – Gloriedagen

Deel 1 van de Waldfriede-serie, dé nieuwe historische serie van #1 bestsellerauteur Corina Bomann
Berlijn, 1919. Dr. Louis Conradi bevindt zich op een kruispunt in zijn leven. De oorlog zette een streep door zijn plannen om als missionarisarts naar Afrika af te reizen, en in Zwitserland, waar hij nu woont, lijkt geen toekomst voor hem te zijn weggelegd. Dan hoort hij dat in Berlijn een ziekenhuis herbouwd wordt. Waldfriede – voorheen een chic sanatorium voor de rijken – wordt een hospitaal voor álle Berlijners. Hij meldt zich aan en inspireert onder andere de jonge verpleegster Hanna Richter om er ook flink de schouders onder te zetten.
In een stad waar de Eerste Wereldoorlog diepe wonden heeft achtergelaten, waar de Spaanse griep heerst en armoede om zich heen grijpt, waar de nog jonge Weimarrepubliek ten onder dreigt te gaan aan nationalistisch geweld, wordt het personeel van Waldfriede geconfronteerd met talloze problemen. Maar ze zijn vastbesloten een veilige haven te zijn voor de bewoners van hun stad – wat de roerige politieke tijden hun ook voorschotelen.
In de pers
‘Bomann lezen is genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf
‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC Handelsblad
‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Meer informatie

Schrijver: Corina Bomann
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Waldfriede 1 – Gloriedagen
Waldfriede 1 – Gloriedagen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo