Black Friday 2021Black Friday 2021

Wacht op mij

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Wacht op mij nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Santa Montefiore

Heb jij het boek Wacht op mij al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Wacht op mij nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Wacht op mij

Een indrukwekkend verhaal met een Nederlands tintje over de allesoverstijgende kracht van liefde
Gulliver’s Bay, Cornwall, 1944
Als Rupert Dash sneuvelt tijdens de Slag om Arnhem, is zijn vrouw Florence er kapot van. Ze kan niet accepteren dat hij voor altijd uit haar leven is verdwenen. Wanneer ze een gedicht met de titel Wacht op mij vindt in een oud boek, gelooft ze dat het een teken van haar man is. Een belofte dat hij bij haar terug zal komen.

Londen, 1988
Max heeft altijd last gehad van een vreselijke terugkerende droom. Een droom waarin hij met een parachute landt achter de vijandelijke linies en wordt omringd door het onophoudelijke geluid van geweervuur. De droom eindigt met zijn dood op het slagveld. Om te begrijpen waarom hij wordt achtervolgd door deze nachtmerrie begint hij aan een spirituele reis die hem naar Gulliver’s Bay leidt, en naar een man genaamd Rupert Dash.

Melbourne, 1995
Florence ontvangt een brief van Max. Ze heeft hem nog nooit ontmoet en hij woont aan de andere kant van de wereld. Max zegt dat hij zich een leven herinnert dat aan iemand anders vóór hem toebehoorde. Hij zegt dat hij haar echtgenoot was, Rupert – de man op wie Florence eenenvijftig jaar heeft gewacht…

In de pers
‘Montefiore doet je vergeten waar en met wie je bent.’ Libelle
‘Dit boek raakt je gegarandeerd recht in je hart. Ontroerend!’ de Telegraaf
‘Laat je gaan, geef je over.’ NRC Handelsblad

Meer informatie

Schrijver: Santa Montefiore
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Wacht op mij
Wacht op mij
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo