Black Friday 2021Black Friday 2021

Vijftig tinten donkerder – E.L. James

vijftig-tinten-donkerderTitel – Vijftig tinten donkerder
Auteur – E. L. James
Omschrijving – Vijftig tinten donkerder is het tweede deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet.

In Vijftig tinten donkerder wordt Anastasia Steele afgeschrikt door Christian Greys duistere geheimen, en verbreekt ze haar relatie met de gekwelde miljardair. Ze start een nieuw leven en begint een carrière bij een uitgeverij in Seattle, maar haar constante verlangen naar Grey blijft haar gedachten domineren. Wanneer hij haar een nieuw voorstel doet kan ze hem dan ook niet weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de beschadigde en veeleisende Christian dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en wordt ze geconfronteerd met de vrouwen uit zijn verleden. Terwijl Grey worstelt met zijn demonen moet Ana de belangrijkste beslissing van haar leven maken.

Vijftig tinten donkerder is het vervolg op het meeslepende Vijftig tinten grijs. Waar het eerste deel in deze serie het ene boeken record na het andere verbreekt doet het tweede deel het niet veel slechter. Als je kijkt naar de huidige boeken top 10 dan staat vijftig tinten donkerder op een stevige tweede plaats. Het boek gaat eigenlijk verder waar vijftig tinten grijs gebleven was, en ook dit boek wordt door vele vrouwen zeer gewaardeerd.

Gratis boeken download kan u dit boek helaas niet gratis aanbieden, maar u kunt vijftig tinten donkerder wel heel voordelig als ebook aanschaffen via een van onderstaande links, dit is nog altijd een stuk voordeliger dan de papieren variant. Laat ons ook weten wat u van vijftig tinten donkerder vind d.m.v. een reactie onderaan deze pagina.

Prijs – Niet gratis

Vijftig tinten donkerder downloaden:

[bol_product_links block_id=”bol_50d56312dc3e1_selected-products” products=”9200000005400628″ name=”50″ sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo