Van wens naar werkelijkheid –

van-wens-naar-werkelijkheidEen leuk en handig gratis ebook is het boek Van wens naar werkelijkheid. In dit boekje staat beschreven hoe je eventueel je je voornemens ook werkelijk kan gaan waarmaken, niet het het uitstellen of het moeilijk doen. Maar gewoon simpel en snel d.m.v. een stappenplan het doel halen. Een leuk gratis te downloaden ebookje waar je echt wat aan kan hebben.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor bv. het nieuwe jaar hebben dat voornemen niet waarmaakt? De reden daarvoor is dat de meeste mensen niet weten hoe het proces voor het behalen van blijvende resultaten werkt en ze zetten daar de stappen niet voor.

Het volgende proces laat je stapsgewijs zien hoe je in beweging kunt komen en het gevoel van vervulling krijgt dat je helpt om door te gaan. Ik leer je ook hoe je een uitdagend en opwindend plan hiervoor kunt maken….

Titel – Van wens naar werkelijkheid
Auteur – Confront.nl
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo