Black Friday 2021Black Friday 2021

Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Valerie Lane 3 - De betoverende antiekzaak nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Manuela Inusa

Heb jij het boek Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak

In het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we hen terwijl zij lief en leed delen en op zoek gaan naar die dingen die je in geen enkele winkel kunt kopen: liefde en geluk.
Ruby restaureert snuisterijen van over de hele wereld en verkoopt ze in de kleine antiekwinkel die ze jaren geleden heeft overgenomen van haar moeder. Hoewel Ruby graag in het verleden hangt, moet ze toegeven dat ze nog een andere droom heeft: haar eigen boekhandel openen. Maar kan ze Valerie Lane en haar vriendinnen zomaar gedag zeggen?
Pers en boekverkopers
‘Een ontspannen, vlot geschreven boek. De nieuwsgierigheid naar de andere personages is gewekt.’ Petra Funcken, boekhandel Funcken, Landgraaf
‘Inusa laat ons zien wat de ware betekenis van vriendschap, liefde en vrijgevigheid is en dat het de moeite waard is om ervoor te vechten.’ Women30
‘Manuela Inusa schrijft meeslepend, invoelend en vol humor.’ Freie Presse

Meer informatie

Schrijver: Manuela Inusa
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak
Valerie Lane 3 – De betoverende antiekzaak
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo