Telekidsboeken nieuwe kinderboekenplatform

telekidsboekenMisschien heeft u er al eens van gehoord, maar sinds kort is er een samenwerking gestart tussen Telekids en Elly’s choice wat het mogelijk maakt om voor een vast laag bedrag 10 verschillende ebooks te kunnen downloaden. Het concept is hierin heel simpel en zeker de moeite waard om eens te bekijken. U betaald namelijk 2,99 per maand en kunt daarbij kiezen uit een beperkt aanbod aan kinderboeken in diverse categorieën. Ze hebben namelijk kinderboeken voor de leeftijd van 3-6 jaar, 6-9 jaar en 9-12 jaar. Tevens zijn er diverse voorleesboeken beschikbaar.

Nu denkt u misschien van, een beperkt aanbod wat is hier nu interessant aan. Maar door de samenwerking met vele bekende Nederlandse schrijvers en uitgevers bieden ze bij Telekids boeken elke maand weer andere ebooks aan, waardoor u weer nieuwe keuzes heeft en zo kennis maakt met diverse kinderboeken in de diverse leeftijdscategoriën.

Ebooks langere tijd beschikbaar

Als de maand voorbij is betekend het niet dat u de ebooks niet meer mag/kan lezen. Want eenmaal gedownload betekend dat u ze ook gewoon mag behouden en er word daarom ook niets verwijderd/geblokkeerd. U kunt de ebooks namelijk zelfs op maar liefst 3 verschillende apparaten downloaden in hetzelfde abonnement. Dit vinden we een goed initiatief aangezien het dus niet een verkapte bibliotheek dienst is, maar u kunt echt vele leuke kinderboeken downloaden voor een super laag tarief.

Geen gedoe meer met elke paar weken naar de bibliotheek gaan en zoeken, maar gewoon uw kind achter de tablet zetten en daar een keuze laten maken tussen de beschikbare titels en ze hebben gegarandeerd weer veel leesplezier! Het is elke maand opzegbaar dus als u niet tevreden bent over het aanbod dan is het ook zo weer stopgezet.

Bent u benieuwd naar deze nieuwe dienst? Bezoek dan nu snel de website van Telekids boeken.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo