Black Friday 2021Black Friday 2021

Tasmanië

Tasmanië nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Paolo Giordano

In zijn meesterwerk Tasmania neemt Paolo Giordano ons mee op een huiveringwekkende reis naar de donkere kant van de menselijke natuur. De roman verkent thema’s als schuld, boete en de dunne lijn tussen goed en kwaad. De roman volgt de levens van twee mannen, Tommaso en Benjamin, die ogenschijnlijk niets met elkaar gemeen hebben. Tommaso is een jonge, introverte man die geplaagd wordt door schuldgevoelens over een misdaad die hij in zijn jeugd heeft begaan. Benjamin is een charismatische, maar onbetrouwbare man die geobsedeerd is door het idee van onsterfelijkheid.

Wanneer Tommaso en Benjamin elkaar ontmoeten, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap. De twee mannen delen hun diepste geheimen en raken steeds meer verwikkeld in elkaars duistere lot. Giordano’s schrijfstijl is helder en direct, maar tegelijkertijd gelaagd en suggestief. Hij schetst een meeslepend en beklemmend universum waarin de lezer zich gevangen voelt. De psychologische diepgang van de personages is fascinerend en de plot is spannend en onvoorspelbaar. Tasmania is een boek dat je lang bijblijft. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over schuld, vergeving en de zoektocht naar verlossing. De roman confronteert ons met de donkere kant van de menselijke natuur, maar biedt tegelijkertijd hoop op een betere toekomst.

Heb jij het boek Tasmanië al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Tasmanië nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Tasmanië

★★★★★
13,99  op voorraad
vanaf 11/06/2024 06:25

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum22 november 2022
Aantal pagina's344
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurPaolo Giordano
Eerste VertalerManon Smits
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789403115320 | 22 november 2022 | 344 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Tasmanië

Dit is een roman over de toekomst. Een toekomst die we vrezen en waarnaar we verlangen, een toekomst die we kunnen veranderen, een waar we nog aan kunnen bouwen.
In Tasmanië staat een man centraal die misschien nooit vader zal worden en die geconfronteerd wordt met twijfels en verleidingen. In zijn huwelijk zoekt hij naar evenwicht en hij is – net als de vrienden met wie hij is opgegroeid – altijd vol vertrouwen in de ratio geweest. Maar hoe ga je om met de angst en kwetsbaarheid die je overvallen wanneer je de controle op de wereld om je heen verliest?
Tasmanië is een levendige, gevoelige roman die alleen geschreven had kunnen worden door Paolo Giordano. Met zijn empathische, scherpe blik op het leven van vandaag in al zijn facetten – geloof, wetenschap, klimaat, ouderschap, liefde – beschrijft hij hoe wij allemaal op zoek zijn naar een plek, een Tasmanië, waar nog een toekomst mogelijk is.

Meer informatie

Schrijver: Paolo Giordano
Taal: Nederlands
Categorie: Literatuur

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo