Black Friday 2021Black Friday 2021

Savanne 1 – Liefde op de Savanne

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Savanne 1 - Liefde op de Savanne nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Anne Jacobs

Heb jij het boek Savanne 1 – Liefde op de Savanne al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Savanne 1 – Liefde op de Savanne nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Savanne 1 – Liefde op de Savanne

Het verhaal van Liefde op de savanne, het eerste deel in de Savanne-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, begint in het noordelijkste stukje van Duitsland, 1880. De 22-jarige Charlotte droomt van avontuur en de wijde wereld intrekken, maar haar grootouders hebben liever dat ze een geschikte echtgenoot kiest. Na een lange verkering accepteert ze daarom het huwelijksaanzoek van koopman Christian. Ze is geïntrigeerd door zijn winkel met exotische specerijen, tabak en spullen uit verre streken. Niet veel later slaat het noodlot echter toe: Charlotte ontdekt dat Christian aan de rand van de financiële afgrond staat.
Charlotte weet dat ze maar één kans op een gezamenlijke toekomst hebben: ze moeten Duitsland verlaten en ver weg een nieuw leven beginnen. En dat gaat niet zomaar. Ze zal heel wat obstakels moeten overwinnen voor ze haar geluk vindt…
Liefde op de savanne is het eerste deel in een gloednieuwe serie vol liefde en geheimen, met in het middelpunt een sterke jonge vrouw.

Meer informatie

Schrijver: Anne Jacobs
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Savanne 1 – Liefde op de Savanne
Savanne 1 – Liefde op de Savanne
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo