Saint Tropez – Kiki van Dijk

Op zoek naar een spannende thriller? Dan zit je met het boek Saint Tropez helemaal op het juiste adres. Deze thriller geschreven door Kiki van Dijk weet je namelijk goed te boeien vanaf het begin en neemt je mee in een spannend verhaal in…. Het is een namelijk een verhaal welke je meteen vanaf de eerste digitale bladzijde meeneemt naar het zuiden van Frankrijk waar niets is wat het lijkt. En nu ook lekker voordelig te downloaden via bijgaande download link. Helaas zijn namelijk de gratis thrillers niet uitgebreid te vinden dus gaan we langzaam over op een paar echte bestsellers voor een hele aantrekkelijke prijs. Download deze thriller Saint Tropez nu lekker voordelig voor een leuk leesboek in de zomervakantie!

Saint Tropez

9,99  op voorraad
vanaf 28/09/2023 19:45

Omschrijving van Saint Tropez

Als restauranteigenaar Sylvie in de vakantiethriller Saint Tropez van Kiki van Dijk beschuldigd wordt van corruptie, moet ze uitzoeken wie het op haar gemunt heeft. Voor fans van Suzanne Vermeer. In de thriller Saint Tropez van bestsellerauteur Kiki van Dijk reizen we af naar de zonnige, chique badplaats, waar Sylvie een immens populair restaurant runt. Het gaat haar voor de wind: ze krijgt een nieuw pand op een gewilde locatie en Netflix wil een documentaire over haar maken. Maar dan wordt ze uit het niets verdacht van ernstige corruptie en komen haar reputatie én haar restaurant in gevaar.

Als haar dochter plotseling verdwijnt, beseft Sylvie dat iemand het op haar gezin heeft gemunt. Terwijl ze koortsachtig probeert uit te vinden waar de dreiging vandaan komt, ontdekt ze steeds meer geheimen, die helemaal teruggaan tot de Parijse studentenopstand van 1968… Alles wat ze dacht te weten over haar verleden komt op losse schroeven te staan. Sylvie moet uitzoeken hoe het écht zit, en wie haar leven probeert te verwoesten, voordat het te laat is.

Meer informatie

Schrijver: Kiki van Dijk
Taal: Nederlands
Categorie: Thriller

Saint Tropez, Kiki van Dijk

Price: €9,99
vanaf 28/09/2023 19:45
Wait For A Price Drop

Price History

Statistics

Current Price €9,9928/09/2023
Highest Price€9,9906/09/2023
Lowest Price€5,9901/08/2023
Since 01/08/2023

Last price changes

€9,9906/09/2023
€5,9901/08/2023
Saint Tropez – Kiki van Dijk
Saint Tropez – Kiki van Dijk
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo