Rönning & Stilton 5 – Koudvuur

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Rönning & Stilton 5 - Koudvuur nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Cilla En Rolf Börjlind

Heb jij het boek Rönning & Stilton 5 – Koudvuur al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Rönning & Stilton 5 – Koudvuur nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Rönning & Stilton 5 – Koudvuur

Op de Mekongrivier in Thailand glijdt een primitieve kano door het water. De man die erin zit is de voormalige inspecteur Tom Stilton. In zijn zak zit een foto van een onbekende man. Hij is op weg naar de zogeheten Gouden Driehoek, op zoek naar een monster. Een reis om zichzelf te verzoenen met de verschrikkelijke misdaad die hij onlangs heeft begaan.

In Stockholm heeft Olivia Rönning heel andere problemen. Een gezin is in hun auto gedood, en deze gruweldaad bracht een schok teweeg in heel Zweden. Een dader wordt gearresteerd en veroordeeld en de zaak wordt gesloten.

Maar op een dag krijgt Mette Olsäter een schokkend telefoontje. De zaak moet worden heropend en Olivia moet bewijzen dat er grote fouten zijn gemaakt.

Meer informatie

Schrijver: Cilla En Rolf Börjlind
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Rönning & Stilton 5 – Koudvuur
Rönning & Stilton 5 – Koudvuur
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo