Black Friday 2021Black Friday 2021

Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Åsa Larsson

Heb jij het boek Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm

Zonnestorm van Åsa Larsson is het eerste deel van de Rebecka Martinsson-serie. Het is hartje winter en aan de poolhemel is noorderlicht te zien als in een kerk in het Noord Zweedse Kiruna een geestelijke, Viktor Strandgord, wordt vermoord. Zijn zus Sanna vindt het verminkte lichaam. Dan treft de politie bij haar het moordwapen en Viktors bijbel aan…
Omdat Sanna doodsbang is verdacht te worden van de moord en zo haar kinderen kwijt te raken, belt zij haar oude vriendin Rebecka. Die belooft met tegenzin te helpen en terug te keren naar de stad waar ze opgroeide. Niet iedereen is blij met de terugkomst van Rebecka: ze draagt een duister verleden met zich mee, waarmee ze eerst zal moeten afrekenen voordat ze de ware schuldigen kan aanwijzen. Maar in de lange poolnachten verspreiden schuld en het kwaad zich razendsnel en ongemerkt.

Meer informatie

Schrijver: Åsa Larsson
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm
Rebecka Martinsson 1 -Zonnestorm
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo