////Passie uit het verleden – Iris Versluis

Passie uit het verleden – Iris Versluis

passie-uit-het-verledenBij deze weer een leuk boek welke aangeboden word op het platform van Smashwords is het boek, Passie uit het verleden van schrijfster Iris Versluis. Het is een liefdesroman welke zich grotendeels afspeelt ten tijde van de tweede wereldoorlog, ook al begint het verhaal in het heden…. Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar het verhaal en de omschrijving hiervan klinkt toch wel interessant om eens een keer te gaan lezen. U kunt dit boek gratis downloaden via onderstaande link, en ik ben benieuwd of iemand hem al gelezen heeft en of het een aanrader is.

Een korte omschrijving:

Heden en verleden raken op een bijzondere manier verbonden als Rosalie een vintage jurk uit de jaren ’40 koopt. Ze is erg in haar nopjes met de aankoop maar dit verandert als er onverklaarbare dingen beginnen te gebeuren.

Het is september 1944 en Eveline verheugt zich op de ophanden zijnde bevrijding. Maar als de gevechten heviger worden dan verwacht, is dit voor Eveline het begin van een liefdesavontuur.

Titel – Passie uit het verleden
Auteur
– Iris Versluis
Jaar van Uitgifte
– 2012

Download link – Download het boek Passie uit het verleden via gratis boeken downloaden hier.

Door |2015-04-14T15:02:54+00:00april 14th, 2015|Roman|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie