MZZLmeiden geheimen 9 – Marion van de Koolwijk

mzzl-meiden-geheimenTitel – Mzzlmeiden geheimen 9
Auteur – Marion van de Koolwijk
Omschrijving – Nieuwe avonturen tijdens de Fashion Week in Parijs Joan gaat met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs en mag twee mensen uitnodigen. Ze vraagt Hanna en haar zusje Kim. Die gaat, eenmaal in Parijs, he-le-maal los. Joan en haar moeder zitten ondertussen bij waanzinnige modeshows, maar toch loopt het stroef tussen hen. Tanja treedt tijdens de Fashion Week op met The Jeans. Dat klinkt geweldig, maar Tanja heeft een stalker, en hij blijkt haar naar Parijs te zijn gevolgd!

Mzzlmeiden geheimen is alweer het 9e deel in de boekenreeks mzzlmeiden van Marion vd Koolwijk. Dit boek is vooral populair onder meiden en verteld ook weer de doldwaze avonturen van 3 meiden die van alles beleven. Dit boek gaat nu over de Fashion week, en welke meid droomt daar nu niet van om een keer naar Parijs te mogen gaan en naar de Fashion week. Marion weet dit op een leuke manier te vertellen, waardoor dit nieuwe boek over de mzzlmeiden waarschijnlijk weer net zo’n succes wordt als de voorgaande boeken in deze reeks.

Gratis boeken downloaden biedt u dit boek niet gratis aan, maar u kunt deze wel voordelig via onderstaande link alsnog kopen omdat een ebook natuurlijk een stuk goedkoper is dan de papieren versie in de winkel, leuk als kado voor uw kind of kleinkind.

Prijs – Niet gratis

Download links -[bol_product_links block_id=”bol_50dd72a572ea1_selected-products” products=”9200000010038308″ name=”kinder” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo