Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Moordgids voor lieve meisjes 3 - Zo lief als de dood nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Holly Jackson

Heb jij het boek Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood

Detective Pip Fitz-Amobi is inmiddels wel gewend aan online-doodsbedreigingen. Maar er is er een die haar niet loslaat, iemand die maar blijft vragen: wie zal je zoeken als jíj degene bent die verdwijnt? En de bedreigingen zijn niet alleen online, Pip heeft een stalker die weet waar ze woont. De politie weigert iets te doen en dan vindt Pip zelf een link tussen haar stalker en een lokale seriemoordenaar. De moordenaar zit al zes jaar in de gevangenis, maar Pip vermoedt dat de verkeerde man gepakt is…
Dit langverwachte derde deel belooft net zo’n succes te worden als het prijswinnende Moordgids voor lieve meisjes, dat ook in Nederland wordt omarmd door jonge en oudere fans.

Meer informatie

Schrijver: Holly Jackson
Taal: Nederlands
Categorie: Young adult

Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood
Moordgids voor lieve meisjes 3 – Zo lief als de dood
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo