Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Moordgids voor lieve meisjes 2 - Lief meisje, kwaad bloed nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Holly Jackson

Heb jij het boek Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed

Iemand wordt vermist. Niemand praat erover. Maar dit keer luistert IEDEREEN mee…
Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Haar true crime-podcast over de moordzaak die ze een jaar geleden oploste ging dan wel viral, toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.
Die belofte moet ze breken wanneer een kennis vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doet niets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, komt Pip in actie. Tijdens haar zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar dorp… En dit keer luistert iedereen mee via haar podcast. Zal ze Jamie vinden voor het te laat is?

Meer informatie

Schrijver: Holly Jackson
Taal: Nederlands
Categorie: Young adult

Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed
Moordgids voor lieve meisjes 2 – Lief meisje, kwaad bloed
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo