Master Your Mindset

Master Your Mindset nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Michael Pilarczyk

Heb jij het boek Master Your Mindset al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Master Your Mindset nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Master Your Mindset

★★★★★
21,95  op voorraad
vanaf 02/12/2023 15:39

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 november 2020
Aantal pagina's320
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
HoofdauteurMichael Pilarczyk
Tweede AuteurN.v.t.
HoofdredacteurGraa Boomsma
Tweede RedacteurJet Hopster
HoofduitgeverijInvictus Publishing
Eerste Vertalern.v.t.
PersonageGeen personage
DyslexievriendelijkNee
Editie1
Extra groot lettertypeNee
Gewicht620 g
Product breedte158 mm
Product hoogte24 mm
Product lengte217 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte158 mm
Verpakking hoogte24 mm
Verpakking lengte217 mm
eWasteNee

Nederlands | Hardcover | 9789079679669 | 26 november 2020 | 320 pagina's

“Master Your Mindset” is een krachtig en inspirerend boek dat geschreven is door Michael Pilarczyk. In dit boek leert de auteur je hoe je je mindset kunt veranderen om meer succes, geluk en voldoening in je leven te bereiken. Met behulp van zijn eigen levenservaringen en de wijsheid die hij heeft opgedaan door te werken met talloze cliënten en professionals uit verschillende vakgebieden, biedt Pilarczyk een praktische en effectieve benadering van persoonlijke ontwikkeling.

Het boek is opgebouwd uit vier delen: Mindset, Dromen, Doelen en Actie. In elk deel biedt de auteur inzichtelijke en inspirerende verhalen en oefeningen om je te helpen je eigen mindset te begrijpen, je dromen te definiëren, doelen te stellen en stappen te zetten om ze te bereiken. Het boek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een verandering in hun leven en die bereid is om actie te ondernemen om die verandering te bewerkstelligen.

Of je nu worstelt met je zelfvertrouwen, vastzit in een sleur, of simpelweg meer wilt bereiken in je leven, “Master Your Mindset” is een boek dat je zal inspireren en motiveren om te groeien en je volledige potentieel te bereiken. Met dit boek als gids, zul je leren hoe je je eigen leven kunt beheersen door je gedachten, emoties en acties te beheersen, en hoe je een succesvolle, bevredigende toekomst kunt creëren voor jezelf.

Omschrijving van Master Your Mindset

Master Your Mindset (herziene uitgave oktober 2022) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.
Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht?
Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie.
OVER MICHAEL Michael Pilarczyk (1969) is auteur, spreker en mindset en mindfulness coach. Hij schrijft en spreekt over zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk en persoonlijk succes. Eerder verschenen zijn debuutroman Dansen in de hemel (2014) en zijn moderne bewerking van Think and Grow Rich (2016). Michael is mede-eigenaar van Mastermind Academy, Invictus Publishing en de Meditation Moments app. Master your Mindset is genomineerd voor Boek van het Jaar 2022.

Meer informatie

Schrijver: Michael Pilarczyk
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Master Your Mindset
Master Your Mindset
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo