Black Friday 2021Black Friday 2021

Maalstroom – Ellen Ombre

maalstroomTitel – Maalstroom
Auteur – Ellen Ombre
Verschijningsjaar – 1992

Een boek welke gaat over wat er met een bevolkingsgroep gebeurd buiten hun thuis land, zowel positief als negatief dat is wat het boek Maalstroom van Ellen Ombre het beste omschrijft. Ze omschrijft diverse verhalen van Surinamers die buiten hun thuisland zijn gaan wonen en wat voor een gevolgen dit heeft op je leven. Kortom een interessant boek wat vele feiten en verhalen op een rij zet van de Surinamer en wat deze allemaal meegemaakt hebben de laatste jaren.

Kortom een interessant boek om eens te lezen en ook op een goede manier neergezet volgens vele recensies. Bent u het hiermee eens of juist niet? Laat het ons dan weten via een reactie met waardering onderaan deze pagina.

Een korte omschrijving:

In meest kleine, afgeronde verhalen geeft een Surinaamse haar visie op haar geboorteland en het leven in Nederland. Ook tijdens haar reizen naar Afrika en Amerika ontmoet zij veel landgenoten en vertelt over hun aanpassingsproblemen – heimwee – en het behouden van de eigen cultuur. Niet zonder melancholie, maar kritisch en met scherpe observatie is de schrijfster erin geslaagd een indringend beeld te schetsen van Suriname en zijn bewoners..

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo