Black Friday 2021Black Friday 2021

Lunchen met tante – Angela Capobianchi

lunchen-met-tanteSinds kort ligt de nieuwe thriller van auteur Angela Capobianchi in de winkel, en om dit te vieren heeft A.W.Bruna speciaal een kort verhaal van deze auteur gratis te downloaden gesteld. Het boek Lunchen met tante is een kort verhaal helemaal in de stijl van deze auteur.

Via onderstaande download link kunt u deze spannende thriller gratis downloaden, enige voorwaarde is dat u zich op deze website met uw e-mail registreerd.

Een korte omschrijving:

23 december 2011, ergens in de Abruzzen
Het huis was van steen, evenals de berg. Het lag op het zuiden en stond op een met gras begroeide helling waarachter, in de verte, de contouren van de Gran Sasso zich duidelijk aftekenden; in het oosten strekte de Adriatische Zee zich uit naar de horizon, intens blauw vanaf die afstand bezien.
De eetkamer op de eerste verdieping was minstens dertien meter lang en een man was hem al minstens een halfuur met grote passen aan het opmeten. Een dwangmatig, opgewonden ge-ijsbeer dat merkwaardig had geleken als het niet precies in het midden van de streep zonlicht had plaatsgevonden die vanaf het terras door de openslaande deur de rand van de gedekte tafel raakte.

.

Titel – Lunchen met tante
Auteur – Angela Capobianchi
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo