Kate Marshall 2 – Schaduwland

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kate Marshall 2 - Schaduwland nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Robert Bryndza

Heb jij het boek Kate Marshall 2 – Schaduwland al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Kate Marshall 2 – Schaduwland nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Kate Marshall 2 – Schaduwland

Je kunt hem niet zien. Maar hij jou wel…
Criminologe Kate Marshall is met haar zoon aan het duiken als ze een huiveringwekkende ontdekking doen. Ze vinden het lichaam van een tiener, verstrikt onder water. De politie bestempelt het al snel als een tragisch ongeluk, maar Kate is daar niet zo zeker van. Er klopt heel veel niet: wat deed het slachtoffer daar midden in de nacht? En als hij zo’n sterke zwemmer was, hoe verdronk hij dan?
De verdronken tiener is het meest recente slachtoffer in een reeks mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen rond Shadow Sands. Over deze plek doen veel vreemde verhalen de ronde, en al jarenlang verdwijnen er regelmatig mensen. Dan raakt ook een jonge onderzoekster, Magdalena Rossi, vermist. Kate vraagt haar partner Tristan Harper om mee te helpen zoeken naar de vrouw – voordat het te laat is.
In de pers
‘Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge.’ **** Hebban.nl over Zonder gezicht
‘Bryndza leest altijd als een trein.’ VN Detective & Thrillergids
‘Opnieuw alle ingrediënten van een bloedstollende thriller, met vaart geschreven en klaar om verfilmd te worden.’ NBD Biblion

Meer informatie

Schrijver: Robert Bryndza
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Kate Marshall 2 – Schaduwland
Kate Marshall 2 – Schaduwland
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo