Inferno – Dan Brown

inferno-dan-brownHeel af en toe zetten we hier ook een boek neer die niet gratis is, maar ook niet goedkoop. Waarom? Omdat zo’n boek in onze ogen gewoon echt een aanrader is, en dit is er zo’n eentje. Het boek Inferno van Dan Brown is nog geen eens uit en nu al kijkt iedereen hier naar uit. Helaas kunnen we dit boek nog niet als download link aanbieden, maar voor de echte fans is het al wel mogelijk om hem te reserveren, zie onderaan deze pagina de link en reserveer hem nu!

Het boek is nu te downloaden via de link onderaan deze pagina, en meteen voor een scherpe prijs, kijk nu zelf.

Dan Brown is met zijn boekenserie over o.a. Robert Langdon een van de populairste auteurs van dit moment, en het is ook alweer een tijd geleden dat hij een nieuw boek heeft uitgebracht. We moeten nog eventjes geduld hebben, maar binnenkort kunnen we de eerste recensies hierover nalezen, plaatsen. En natuurlijk de download link gaan aanbieden.

Een korte omschrijving:

`Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,’ verklaart Brown.

`Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.

Titel – Inferno
Auteur – Dan Brown
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_519a7c8495113_selected-products” products=”9200000010840000,9200000010839998″ name=”inferno” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Note
      Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
      Gratis boeken downloaden
      Logo