Black Friday 2021Black Friday 2021

In de ban van de ring 2 – Twee torens – J. R. R. Tolkien

in-de-ban-van-de-ring-2Titel – In de Ban van de ring 2 – Twee Torens
Auteur – J.R.R. Tolkien
Omschrijving – De boekenreeks van de auteur Tolkien is er eentje die je niet veel vaker ziet. Elk detail en elk figuur is uitgebreidt over nagedacht en hij neemt je mee in een wereld vol met fantasien over elfen, hobbits, orcs en nog veel meer. Tolkien heeft diverse werken geschreven over de wereld “Middle Earth” met als hoogtepunt natuurlijk op dit moment zijn boekenreeks  “In de ban van de ring” welke verfilmt is en nog steeds zeer geroemd wordt. De verhaallijn van deze boekenserie gaat over een ring die bijzondere krachten in zich heeft, en de oorspronkelijke eigenaar (Sauron) wil hem terug, het geval is namelijk als Sauron deze ring terugkrijgt hij zijn vroegere kracht terugkrijgt, en hiermee heel de wereld kan onderdrukken. Het verhaal van “In de ban van de ring” begint met het verhaal van Frodo die deze ring in zijn bezit krijgt.

De tovenaar Gandalf legt hem uit dat het geen gewone ring is; het is de Ene Ring die door de Donkere Vorst Sauron is gemaakt om er de wereld mee te overheersen. En zolang de Ring niet vernietigd is, zal die dreiging blijven bestaan. Ringdrager Frodo heeft samen met zijn maatje Sam de taak om de Ene Ring naar de Doemberg in het land Mordor te brengen. Daar is de Ring gesmeed en alleen daar kan hij vernietigd worden. Voor hen ligt een barre tocht. Er dreigt gevaar: niet alleen onderweg, maar ook in Mordor zelf, waar de Donkere Vorst Sauron is teruggekeerd en waar zijn legers van Orks hun kampen hebben.

Gratis boeken downloaden kan u helaas deze boekenreeks niet gratis te downloaden aanbieden, maar hij is wel als ebook heel voordelig verkrijgbaar via onderstaande link. Zeker als je dit vergelijkt met de papieren versie.

Prijs – Niet gratis

Download links –  [bol_product_links block_id=”bol_50d72889a1013_selected-products” products=”9200000008614531″ name=”fantasy” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo