Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Het Weesmeisje 6 - Het verlangen van het weesmeisje nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Anne Jacobs

Heb jij het boek Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje

In Het verlangen van het weesmeisje, het zesde en laatste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het 1939 en de Tweede Wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Aan alles is voelbaar dat de levens van de inwoners dramatisch zullen veranderen. Ook de geliefde familievilla is in gevaar, en tot overmaat van ramp staat Pauls fabriek op instorten. Omdat Marie met hun zoon Leo naar New York is verhuisd, rest Paul de zware taak om in zijn eentje de villa veilig te stellen.
Dan verschijnt er een nieuwe liefde in Pauls leven, en Marie is ervan overtuigd dat hun huwelijk na al die tijd voorbij is. Ze zal alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Zal de villa deze rumoerige tijd overleven? En zal Marie erin slagen om de liefde van haar leven terug te winnen?
Het verlangen van het weesmeisje is de prachtige grande finale van de hartveroverende Weesmeisje-serie, over hoe hoop doet leven – zelfs in de donkerste tijden.
‘Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad

Meer informatie

Schrijver: Anne Jacobs
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje
Het Weesmeisje 6 – Het verlangen van het weesmeisje
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo