Black Friday 2021Black Friday 2021

Het lied van Europa

Het lied van Europa nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Leon de Winter

De hoofdrolspeler is Nico Levi, een journalist die op de vlucht is voor de autoriteiten. Hij wordt beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws en haatzaaierij, en zijn leven hangt af van het vinden van de waarheid achter een reeks mysterieuze aanslagen. Tijdens zijn zoektocht ontmoet Nico een diverse cast van personages, waaronder een Russische operazangeres, een jonge hacker en een gepensioneerde CIA-agent. Samen ontrafelen ze een complot dat de toekomst van Europa in gevaar kan brengen.

“Het Lied van Europa” is een boek dat de hedendaagse Europese samenleving onderzoekt. De Winter bespreekt thema’s als immigratie, populisme, nepnieuws en de toekomst van de democratie.De Winter schrijft in een heldere en beeldende stijl. Het boek is spannend en meeslepend, en het houdt je tot de laatste bladzijde in zijn greep. Ik vond “Het Lied van Europa” een erg goed boek. Het is spannend, intelligent en relevant. De Winter schetst een indringend portret van een Europa in crisis, en hij dwingt de lezer na te denken over de toekomst van ons continent.

Heb jij het boek Het lied van Europa al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Het lied van Europa nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

 

Het lied van Europa

9,99  op voorraad
Amazon.nl
vanaf 19/06/2024 13:20

Omschrijving van Het lied van Europa

Het is 2047. Nico Levi wordt verantwoordelijk gehouden voor bloedige opstanden in West-Europa. Zijn populaire blog zou ‘desinformatie’ en ‘haatpraat’ hebben verspreid. De overheid jaagt op hem, maar hij houdt zich ergens in een Brabants dorpje schuil.
In 2025 werd zijn zoon Max door onbekenden doodgeslagen. Max had een paar Crazy 1’s bij zich, de sportschoenen die voor basketballegende Kobe Bryant waren ontworpen. De basketbalschoenen verdwenen.
Supercomputers maken in 2047 mogelijk wat in 2025 niet kon; met nieuwe informatie hoopt Nico de Crazy 1’s te traceren en de dood van Max te wreken.
In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Meer informatie

Schrijver: Leon de Winter
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Het lied van Europa
Het lied van Europa
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo