Black Friday 2021Black Friday 2021

Het geheimzinnige eiland de luchtschipbreukelingen – Jules Verne

het-geheimzinnige-eiland-de-luchtschipbreukelingenWist u dat ook op Bol.com er gratis ebooks te vinden zijn? Bij deze het boek het geheimzinnige eiland de luchtschipbreukelingen van Jules Verne. Het is een van de 100 gratis ebooks die Bol.com aanbied en zoals u ziet zijn het zeker niet de minste titels.

Jules Verne heeft vele verhalen geschreven en ik denk dat de meeste lezers wel minimaal 1 boek van hem gelezen hebben, want hij heeft toch wel een aantal klassiekers geschreven met misschien wel de bekendste het boek 20.000 mijlen onder zee. Zijn schrijfstijl is ondanks dat het lang geleden geschreven is nog steeds goed te lezen, en na een paar pagina’s kom je helemaal in het verhaal en wordt je als het ware opgeslokt in zijn fantasy wereld. U kunt dit boek geheel gratis via onderstaande download link downloaden bij onze partner Bol.com, veel leesplezier toegewenst.

Een korte omschrijving:

Vijf reizigers en een hond, die per luchtballon ontsnapt zijn uit krijgsgevangenschap tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in 1865, stranden op een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee. Ze slagen erin zich met de meest primitieve middelen in leven te houden, gebruiksvoorwerpen te maken, het land te bebouwen etc.

Door een aangespoelde kist komen ze in het bezit van een atlas en als blijkt dat ze in de buurt van het eiland Tabor zitten, besluiten ze een schip te gaan bouwen.

Ondanks plechtstatig breedsprakig, taalgebruik nog een spannend verhaal.

Titel – Het geheimzinnige eiland de luchtschipbreukelingen
Auteur – Jules Verne
Verschijningsjaar – ….

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek Het geheimzinnige eiland de luchtschipbreukelingen hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo